søndag 9. september 2012

De siste ukene har det sakte, men sikkert blitt mindre renning på veven.
Og lite renning er synonymt med at ny renning skal på, og nye prosjekter skal vurderes, og garn til ny renning skal kjøpes inn, og, og, og, i det hele tatt...
 
 Skal jeg vev noe fint, sart og tynt, eller skal jeg ta gå løs på samlingen med ullgarn og se om jeg kan få noe ut av det,eller skal jeg veve rye av noe slag??
Da jeg kjøpte veven fikk jeg med mange mange meter med hvite trikotfiller til rye, og så var det en lur sjel som sa at hva med mørkeblå renning og hvitt innslag?
 Fordi jeg ble, var og er litt utålmodig var jeg innom Husfliden i Oslo for å kjøpe renning. Fargeutvalget var ikke det største, men jeg gikk nå ut med både sort og mulvarpfarget 12/6 bomullsgarn.
 Sist helg ble to rennebommer tatt frem og testet, og renning ble laget. Så da gjenstod det bare å få vevet ferdig og klippet ned veven som var på...
 Og nå er den vips! Plutselig klippet ned. Frynser skal knytes og tråder skal festes, men den er klippet ned.
Og nå skal jeg glede meg til å få sveipe og dra på ny renning. Og holve og tre skjeen, og sist men ikke minst knyte frem renningen og binde opp og ned kontramarsj, kontraveksler og trøer :-)

Ingen kommentarer: