lørdag 11. februar 2012

Potensielt medlem...

... til enslige sokkers forening, men akk så vakker! Jeg strikker vridde masker, mange vridde masker. Hadde det ikke vært for at resultatet blir så fint, hadde det nok blitt med en sokk med medlemskap i den tidligere nevnte forening. 
Jeg er ferdig med sokk nummer 1 og er i gang med foten på sokk nummer 2. Vanligvis strikker jeg sokker paralelt, det begynte jeg jo med her også, men et eller annet sted underveis, sånn ca etter hælen,  falt jeg av. Det hjalp vel ikke at jeg valgte å rekke opp skaftet på den ene sokken ;)
 Målet for dagen er enkelt, komme lengst mulig i alle disse vridde maskene, samt en og annen huslig syssel som å få leverposteien som ble laget i gårkveld/natt i fryseren og kanskje få sydd noen gardiner.

Jeg gleder meg til sokkemysteriet er helt avsluttet, for det er mange andre prosjekt som ligger å venter, som sokker til MiniMonster, votter, lue, genser, sokker, skjerf og sjal til meg og skistrømper til Søster'n.

Litt om garnet jeg har strikket sokkene i: Senjagarn fra Gjesdal, i farge 325, best forklart som sart himmel/babyblå. Så langt ser det ut som det går litt mer enn 2 nøster. Vurderte et øyeblikk å strikke de i et mørkeblåttgarn fra lageret, men er glad for at de ble lyse sånn at mønsteret kommer bedre frem. Pinnene jeg strikker på er 3 mm, en sokk på bambuspinner fra Opal den andre på trepinner fra KnitPicks. Mønsteret er det Kirsten Kapur og TTL som står for. Det er utrolig godt skrevet, er aldri i tvil om noe som helst, men det er krevende for det skjer noe absolutt hele tiden :) Og ja, jeg blir med flere ganger, så avskrekkende er ikke disse vridde maskene, enten de er rett eller vrang :)

Oppdatering 12 februar 2012:
Sokk nummer 2 er blitt ferdig, i Halden, på håndballcup i dag. Foten ble ferdig i natt, mens tåen ble strikket før, mellom og etter MiniMonster kamper i dag. Da det var tre minutter til premieutdeling ble siste tråd festet... :o)

4 kommentarer:

Farmors sa...

Heng i, det var herlig å komme i mål med disse! Jeg blir sikkert også med en annen gang, men disse sokkene kommer jeg ADRI til å strikke igjen!

Lisbeth Bula sa...

Herlighet så nydelig at det nesten ikke går an å ha på føttene!! Heia, heia på sokk nr. 2

ANNEPÅLANDET sa...

Disse ble jo veldig fine da!! Fint at du strikket dem i den lyse fargen, da syns alt mønsteret så godt.
Jeg kan ikke strikke på bambuspinner jeg, de bare knekker når jeg strikker mønster. Hvordan får du det til???

Det beste med disse sokkene, var i grunnen å bli ferdig, haha. Mysteriesokkene i fjor var morsommere å strikke, såvidt jeg husker. Men samma det - til neste år er allting glemt og så blir det mysteriesokker igjen. I mellomtiden skal jeg beundre årets resultat, og det må du også! Ha en fin uke!

Janne sa...

Så flotte sokker du har strikket. Kjempefine :)