mandag 16. januar 2012

Liten knute - velte stort(?) lass...

Sammen med ca 300 andre på Ravelry, er jeg med og strikker mysteriesokkene til Kirsten Kapur. I går kom del 3 av sokkene, hælen - hvor jeg nok i min iver etter å bli ferdig med del 2 på sokk nummer to, blingset på mønsteret.
Hadde jeg enda oppdaget feilen da jeg var omtrent der jeg var da bildet over ble tatt, men neida, jeg var kommet et godt stykke videre. Dette er en oppskrift hvor det skjer noe hele tiden, det er ingen rom for å tro på "husken", og med så mange masker som bytter plass, var det heller ikke mulig å "rykke tilbake" til feilen, rette opp, og fortsette. Det var med andre ord bare å ta ut pinnene og rekke opp.
Ny sokk nummer to er lagt opp og strikket litt på, og mer skal det bli. Jeg har ferie og gir meg heller ikke etter første nederlag. Og jeg kommer til å være usedvanlig våken når jeg kommer til omg 13 på del 2 denne gangen...

Oppdatert kl 01.40 sånn ca natt til neste dag: bare så det er sagt; de fleste feil blir forbigått i all stillhet. Det er som kjent ikke noe å'rntli' håndarbeid uten feil, men akkurat denne var så grov at jeg ikke kunne overse den. Sokk nummer 1 var jo med knute allerede ;-)

2 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Hei hei! Dette er ikke TV-strikking, det er helt sikkert - her gjelder det å følge med :-) Men det gjør jo ingen ting om det er en feil eller to - det har jeg ofte på strikketøy, men har til dags dato aldri blitt "avslørt".
Herlig genser du har strikket deg! Alle skryter sånn av det garnet, det frister å prøve.
Ha en fin uke!

Farmors sa...

Hei! Så hyggelig at du besøkte bloggen min! Det ser ut til at vi har noen sammenfallende hobbyer! Jeg var jo også med på denne sokkestrikkingen. Jeg syntes den var ltt slitsom, men jeg ble da ferdig jeg også. Og sokkene er gitt bort, og mottakeren ble glad! Mitt nye veveprosjekt er også en gåseøye-rye! Har valgt lys renning, så får jeg se hva slags innslag det blir. Går det an å spørre hvor tett skje du brukte? Jeg har tenkt 30/10. Tror jeg legger meg som følger hos deg, for jeg kommer gjerne tilbake! Har du besøkt Loppberga sin blogg? Der er det masse veveinspirasjon! Link i min blogg. Ha en finfin helg!