torsdag 21. mai 2009

Lureteppe...

Jeg har begynt å sy min første quilt... Det er med litt skrekk blandet fryd, men det går nå fremover. Har sluppet å bruke sprettekniven veldig mye, så da bør jeg vel være fornøyd ;-) Lurer litt på hva jeg tenkte da jeg valgte farger... Det skal bli et lureteppe og fordi jeg har kjøpt ny sofa og den er rød, så ble det brune og beige farger, men hvorfor i all verden valgte jeg ikke bare mange forskjellige røde??? Ja ja, gjort er gjort og spist er spist... Jeg kan sy et rødt ett og jeg ;-)
Her er alle biter skåret til. Synes egentlig at det er litt meningsløst å kjøpe stoffer i dyre dommer for å klippe de opp og sy de sammen igjen, men sånn er nå en gang denne hobbyen... Vel, det tror jeg får være dagens lille filosofiske tanke... :-)
Dette bilde ble tatt i gårkveld etter at jeg hadde fått sydd på og presset den innerste kanten på kortsidene. Nå skal jeg begynne på langsidene, før jeg skal ta den yttersete kanten, og så gjenstår det bare å spenne opp bakstykke, vatt, og forstykke, tråkle alt sammen godt sammen og så quilte det hele... Gleder meg til fortsettelsen.
Og hvis noen av dere lurer på om scraplesakene mine er langt unna, så er de ikke det. Bare se på bilde over... Ved enden av symaskinen står en bokhylle og der er scraplesakene... ;-)

2 kommentarer:

Gro sa...

Og jeg gleder meg til å se teppet ferdig. De fargene blir da flotte til en rød sofa - garantert.
Og for en stilig symaskin du har.

Anne Bente sa...

wawwww hold da op sikke et arbjde, og hvor bliver det flot.