torsdag 29. januar 2009

Art Pieces Challanges #5 - Lykke for meg er...

Denne ukes utfordringe i Art Pieces Challanges er: "Lykke for meg er..." Det er nok en morsom utfordring, for lykke er jo så mangt :-) Det kan være å ta en bitteliten sjokoladebit, få en god varm klem, gi en god varm klem, sette seg ned ved hobbybordet og bare kose seg, lese en god bok, drikke en kopp te, være sammen med gode venner... I det hele tatt, det er mye som kan gjøre oss lykkelige.
For meg er lykke øyeblikk, disse gyldne små øyeblikkene da verden rundt forsvinner og jeg bare får være. På Røros under Martna'n har jeg hatt noen av disse gyldne øyeblikkene, som når jeg har fått danse med en mann som er skummelt god, og for eksempel Småviltlaget har spilt "Dimmisjonspols" eller Dalakopa har spilt "Ranveig" og ben og kropp bare følger takt og tone, og verden rundt forsvinner, den følelsen jeg får da er LYKKE.
På ATC'en min denne uken har jeg skrevet ut notene til "Dimmisjonspols" og et bilde av de meget godt inndansede og trofaste bunadskoene mine :-)

6 kommentarer:

elma krom sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Joanna sa...

Utrolig flott ATC. Den sier alt synes jeg:)

Takk for koselig komentar.

Klem fra Joanna

Gro sa...

Denne var kjempefin! Så morsomt å skrive ut notene til akkurat den melodien da! Og så skoene da:)

Takk for at du deltar!


Klem, Gro

Anne Bente sa...

åh,,,, denne var nydelig .

Lise sa...

wow, kult! Kjempefin atc også så fint at du vil dele historien bak. :)

Artig med de skoene.

Takk for at du deltar.

Klemmer
Lise

Gunn Marit Solli Håland sa...

Så morsom løsning Benedicte! Kjenner meg godt igjen i dette med dansen! er så heldig å være gidt med en mann som er veldig god til å danse, og akkurat nå går vi på salsakurs, skikkelig morsomt!!