søndag 5. oktober 2008

Litt bakpå...

Hver fredag legger Åshild ut en ny utfordring i Kreativ Dagbok. Jeg har stort sett vært flink og hengt med, men så forsvant inspirasjonen og da ble det hel tørke :-( De siste par tre ukene har jeg i hvert fall fått laget noen av utfordringene hennes. De virker som en utrolig god terapi, så jeg skulle ønske jeg var mere ajour.
Vi skulle lage selvportrett. Jeg har klippet meg ut i helfigur og limt meg oppå et vater. Akkurat da jeg laget siden følte jeg selv at jeg ikke var i vater, så dette ble veldig passende :-)
Så skulle vi lage en side meg rammer. For tiden så har jeg ADHD langt fremme i pannen etter at jeg selv fikk diagnosen i januar, og denne siden viser noen av symptonene som er typiske for jenter med diagnosen.
Og så skulle vi lage blåsebilde. Sånn som vi laget i barnehagen, maling på papiret og frem med sugerør og blåse mønster. Siden min er ikke så "full" av mønster, men den inneholder i det minste noen grønne menn, gule uhyrer or what not...


5 kommentarer:

Gunn Marit Solli Håland sa...

Hei Benedicte,
Så stilig sugerørbakgrunn! Skikkelig kjekt at du ville være med på swappen min! Jeg har satt frist for å levere den 15 oktober! Lykke til, gleder meg til å motta ATC'er fra deg !!

Angella sa...

Hei igjen Benedicte

kjente deg ikke helt igjen på bildet, men det var du som satt ved siden av meg på kurset... ikke sant?
Jeg sendte deg en ATC i går, slik vi avtalte... og så ser jeg at du er med i swappen til Gunn Marit. Da kan det jo hende du får en til:)

Ellers, så snakket vi om ATC-bakstempel.
Jeg fant noen på Blade Rubber Stamps ( har link til den på siden min). Har bestilt men ikke fåtte ennå:)

Da kan det jo hende vi sees en annen gang. Jeg skal på to kurs til i løpet av høsten.

Du har mye fint i bloggen din. Jeg har også lagt deg til;)

Ha en fortsatt fin helg.Vi snakkes!!
Angella

Gunn Marit Solli Håland sa...

Tusen takk for flotte ATC'er som kom i dag Benedicte, kjempekjekt at du ville være med på swappen min! Regner med at jeg får sendt ut returen i løpet av neste uke!

Angella sa...

Ja nå husker jeg deg helt...:) Da var det venninen din som het Sigrid...Jeg forvekslet dere en stund. Ikke lett og se på bildet:)

Stikk innom bloggen min. Det ligger en Award til deg der:)

klem
Angella

Snuppeline sa...

Hei på deg! Gjett hva som dukket opp i postkassen min i går da? En nydelig grønn og gul atc med sommerfugler på som ga meg gode følelser, og den var jo fra deg!
Tusen hjertelig takk!!! Du skal få en i retur jeg må bare få hodet litt over vann og akkurat nå er det kursforberedelser til i morgen.

Herlig AJ sider du har laget. Herlig på den måten at du tør å gå inn i alt det som ikke er godt, herlig også på den måten du viser det på. Skikkelig originalt! Men det er trist å lese om diagnosen din og jeg kan bare tenke hva det medfører av tanker og følelser av å få en slik diagnose. Takk for at du deler!