søndag 20. juli 2008

Sirkler og kvadrater

Åshild har lagt ut ny utfordring i Kreativ Dagbok. HURRA!!! Temaet var å bruke sirkler og/eller kvadrater, og som et tillegg skulle vi bruke mye tekst på siden. Jeg har hentet inspirasjon fra en utstilling på States museum for kunst i København. Den er om rammer, og hvordan de har endret seg gjennom årene og stilepokene. Morsomt!! Siden min er basert på noen av rammene fra empire-perioden som er med.
Bakgrunnen er 250g akvarellpapir som jeg har malt med vanlig vannfarge. Den største rammen er skåret ut i papir fra en parfymegaveeske. De andre rammene er skåret ut i samme akvarellpapir som bakgrunnen, og så har jeg fargelagt dem med enten H2O's eller Distress Reinkere og tilslutt har jeg pyntet litt på noen av dem med gull eller bronse penn. Inni rammene har jeg skrevet utstillingens navn på engelsk, hvor den var og hvilken tidsepoke jeg har funnet inspirasjonen fra.
Og skulle du tilfeldigvis være i du København og synes rammer, stilarter og kunsthistorie er morsomt, så ta deg en tur til museet i Sølvgade. Kan anbefales :-) Sjekk http://www.smk.dk/ for å sjekke åpningstider og hvor lenge den varer :-)

2 kommentarer:

Åshild Ruud sa...

Elegant! Og så morsomt at du brukte ferien som inspirasjon :) Lapp i hatten!

Klem :)

Karin sa...

Dejligt at se at der er en som kaster sig ud i kvadraterne. Flotte farver!
Jeg har holdt mig til cirklerne, og det er jo sjovt at være med.