lørdag 15. desember 2012

Julestatus

Det nærmer seg jul også hjemme hos meg. Lister blir sirlig skrevet med alle gjøremål og alt som skal handles, før det strykes ut, og redigert liste blir skrevet på nytt. Boken med alle julegaver som er gitt bort siden 1990 er et viktig hjelpemiddel. Det samme er kaffekoppen, nesesprayen mot forkjølelse, telefonen(e) og andre livsunødvenigheter som cola for å sørge for at blodsukkeret looper fire ganger før det raser rett ned igjen.
I dag har jeg kommet litt videre med julegavene, fått unna kransekakedeigen og laget madelflarn. I tillegg ble pepperkakene bakt tidligere i uken, så nå gjenstår bare strull og trilling og steking av første kransekake, samt hele kransekakeøvelsen en gang til for kake nummer 2. Jo, og så fikk jeg handlet inn til å du store ribbemiddag med Snellefamilien bittelillejulaften.
Egentlig pleier vi å ha den middagen lillejulaften, men fordi alle vi voksne må på jobb klokken tidlig julaften, nytter det ikke med øl, vin og akkakk til langt på natt kvelden før, så da flyttet vi likegodt gildet et døgn.

Nå er det snart kvelden. I morgen venter litt jobb, steking av lammestek til søndagsmiddagen hos Mamma og Pappa, og flere juleforberedelser

2 kommentarer:

Lisbeth Bula sa...

Ja sånn er det, lister og shopping og kos og samvær. Vi er heldige.

Farmors sa...

Så fint at du også blir med på sokkemysteriet, jeg gleder mag!