mandag 9. juli 2012

Ferie del 1

Så er ferien skutt i gang. Tirsdag for en liten uke siden var siste arbeidsdag. Onsdag var det pakke- og reiseforberedelser og bursdagsselskap og torsdag gikk turen til Rondane. Snellefamilien har tilgang til en familiehytte på Mysusæter, og endelig etter mange mange forsøk fikk vi endelig til en tur. Fredag kjørte vi opp til Spranget og gikk inn til Rondvassbu. Rondane Nasjonalpark er 50 år i år, så lørdag skulle det blant annet være konsert på Rondvassbu.
Lørdag tok vi turen opp Ulafossen og begynte å gå mot Kjosi, men det var noen små føtter som syntes de hadde gått langt nok. I stedet for ble det matpakke, kjeks, vann, kaffe og en god pause, før vi snudde og begynte på veien tilbake til hytta via butikken. De tidligere nevnte føtter var så slitne at de ikke orket å gå så mye lenger, men løpe siste biten hjem, se det gikk bra :)

I går vekslet været mye, så vi tok en langsom dag. Litt senere frokost i et litt langsomt tempo, før vi gikk en bitteliten tur for å hilse på sauene. Da det begynte å regne fant jeg ut at det var tid for å pakke bilen ferdig og vende nesten hjemover.

Ingen kommentarer: