fredag 6. april 2012

Litt slapp påske

Så var det blitt min tur til å innta horrisontalen. Uken er blitt tilbrakt på jobb, men før jeg gikk hjem onsdag ettermiddag, var formen heller begredelig og slapp. I går var den betraktelig bedre, så det ble tur til Vardåsen, 116 moh, med gode venner. Bilde er tatt mot stedet jeg bor, og et av de små hvite husene er mitt. Det er alltid morsomt å se verden fra et annet perspektiv enn det en vanligvis gjør.
 
Etter turen i går var vi samlet til stor, god Skjærtorsdagmiddag. Måltidet kan vet kort oppsummeres med Greek lamb goes Norwegian med alt som hører med. Formen min dalte betraktlig i løpet av kvelden og ente med dundrende hodepine og feber. Da er det godt å ikke skulle måtte gjøre noe i dag, og rett og slett kunne nyte en dag med høyt hår, pysj og en god gammeldags cowboystrekk på sofaen dersom behovet melder seg.

Innimellom blir det strikket litt på genseren på Storebroren til Nanna, og drukket store mengder av den gode te og kaffe og lest litt i Camilla Läckbergs Predikanten, sånn i påskekrimmens tegn.

I morgen venter påskemiddag med lammestek og riskrem(!) hos venner, og forhåpentligvis lett kupping av underholdningen med adjektivhistorie, zorba og stordans. Tiden vil vise i hvilken grad og form det hele ender!

1 kommentar:

Lisbeth Bula sa...

ER du bedre eller verre?!