onsdag 28. september 2011

På flyttefot

Mye skjer for tiden, og blogging er og blir det dårlig med. Det samme gjelder det å kunne sette seg ned å være kreativ. Strikkepinnene skal jeg alltids klare å holde oppe farten på fremover, men utover det blir det dårlig tror jeg, for jeg skal flytte. Scraplesakene er satt på fjernlageret hos Monsterfabrikken, sysakene har også stort sett kommet ned i kasser. Og Hulen? Vel den er gjort om til flyttekasselager.Jeg har solgt leiligheten min i Hovedstaden og kjøpt et gammelt, lite, sjarmerende skipperhus på et mindre sted noen mil her i fra. Overtagelse av nytt hjem er 15. november og overtagelse av gammelt hjem er 1. desember, så det kommer til å gå slag i slag frem over med flytting, Allehelgens dag, tre bursdager som skal feires, og ikke minst en langhelg på fjellet.

Om jeg gleder meg?? Gjett 'a!

søndag 4. september 2011

Første søndag i sopptember

Ute bøtter det ned, og det været skal jeg ut i. Gleder meg vel ikke spesielt til akkurat det, men det som venter i den andre enden er verdt øvelsen. 
Der venter en dag med gode venner i to generasjoner, hygge, vending av verden, prospektlesing, visning, Harry Potter og sikkert mye mye mer. Alt sammen på et lite pitoresk sted noen mil her i fra.

Håper din søndag blir fylt av like mye hygge!

torsdag 1. september 2011

Sopptember - here we go!

Så har høsten kommet, helt offisielt. Så langt denne høsten, har dagen blitt brukt til møte jobb, møte i banken, prospektlesing på Finn.no, middag, og forhåpentligvis noen kreative minutter før lyset går, og morgendagen blir neste øvelse som skal gjennomføres :o)

Høsten bringer i hvertfall mange utfordringer, hektiske dager, opp til flere soppturer, en tur til Gålå (sannsynligvis med mere snø og enda lavere sol enn på bildet under),
flere forsøk på øvelsen "pendling", Allehelgensfeiring, Thanksgivingfeiring og forhåpentligvis noen kreative innslag også.

I morgen venter fredag og ukeslutt. Helgen blir av det litt ovale slaget, sammen med noe som ser ut til å bli en liten eksklusiv gjeng med kolleger som skal heie på andre kolleger som skal løpe Nordmarkstraveren fra Stryken til Sognsvann på lørdag, besøke gode venner på søndag og mandag med innlagt visning, nytt bankbesøk og litt barnevakting for noen fantastiske barn i en fantastisk familie. Jeg tør spå at den siste oppgaven blant annet inneholder Harry Potter :o)