torsdag 1. september 2011

Sopptember - here we go!

Så har høsten kommet, helt offisielt. Så langt denne høsten, har dagen blitt brukt til møte jobb, møte i banken, prospektlesing på Finn.no, middag, og forhåpentligvis noen kreative minutter før lyset går, og morgendagen blir neste øvelse som skal gjennomføres :o)

Høsten bringer i hvertfall mange utfordringer, hektiske dager, opp til flere soppturer, en tur til Gålå (sannsynligvis med mere snø og enda lavere sol enn på bildet under),
flere forsøk på øvelsen "pendling", Allehelgensfeiring, Thanksgivingfeiring og forhåpentligvis noen kreative innslag også.

I morgen venter fredag og ukeslutt. Helgen blir av det litt ovale slaget, sammen med noe som ser ut til å bli en liten eksklusiv gjeng med kolleger som skal heie på andre kolleger som skal løpe Nordmarkstraveren fra Stryken til Sognsvann på lørdag, besøke gode venner på søndag og mandag med innlagt visning, nytt bankbesøk og litt barnevakting for noen fantastiske barn i en fantastisk familie. Jeg tør spå at den siste oppgaven blant annet inneholder Harry Potter :o)

Ingen kommentarer: