lørdag 24. april 2010

Riktig god lørdag til deg, og la bordet dekke seg

Jeg har meldt meg på "bord dekk deg" med Rie Norum som kurslærer hos Kathrines Quiltestue. Det går stadig fremover, og jeg ser etterhvert hvordan det hele kommer til å bli.
Rie er fantastisk flink til å bruke stoffer som egentlig ikke passer sammen, men hun får de til å gjøre det, for det. Det er kjempmorsomt og ikke minst spennede å få lære av henne og trigge sine egne grenser litt. Jeg ville nok aldri valgt et stoff med brun renning og hvitt innslag som bakgrunn til sarte og duse japanske blomster i pastell... :-) Og så er det morsomt og hyggelig å kunne sitte med litt håndsøm og ikke bare sy alt sammen sammen med maskin i hui og hast.

Dresden plate er en blokk fra ca 1920-tallet hvor inspirasjonen er hentet fra de vakre servisene som ble produsert på proselensfabrikkene i rundt Dresden i Tyskland. Jeg syr den mellomste størrelsen, mao en asjett, og den finnes også i større (middagstallerken) og mindre (skål).

Nå skal resten av dagen nytes i solen med håndsøm og mye av den gode varme te i koppen :-)

God lørdag til deg!!

3 kommentarer:

Benedicte sa...

så koseligt å høre fra deg igjen
;-)
ska si eg beundrer deg som kan sy...

ha en fortsatt god helg.

klem fra Benedicte

HegeT sa...

Så fine de blir, dresden platene dine. Og jammen er det gøy å gå på kurs..... Spennende å bruke litt andre farger en det en er vant med også.

tirsdagshilsen
HegeT

Lisbeth Bula sa...

Jeg har lett etter noen andre i Norge som også driver med Art journaling. Jeg kan visst telle på en hånd dem jeg har funnet, og det er på nettet. Mye fint i bloggen din!!