søndag 20. januar 2013

Mysteriesokker del 2

Og der var del 2 blitt ferdig... Takket være en litt flat helg med mye pleie av sofa og vinteridrett på tv har jeg kommet i mål med del 2. Egentlig ganske rask å strikke, med noe logikk og system går det meste som en lek. Fortsatt er ingen vridde rettmasker observert, heldigvis. Jeg tror at majoriteten av oss som var med i fjor har fått vridde rettmasker-kontoen godt fyllt opp for noen år.
På tirsdag kommer del 4, foten. Del 3, hælen, kom sist tirsdag, men livet mandag til fredag fra 0700-?? tillater lite kreative krumspring for tiden, så jeg får benytte meg av søndagen for å komme i mål med del 3 også. Hepp!! Pinner.... Klar, ferdig, gå!!

tirsdag 8. januar 2013

Mysteriesokker del 1

Endelig er det tid for mysteriesokker igjen! Jeg var med i fjor også. Da strikket jeg disse. I år strikker jeg av Fin fra Du store Alpakka. Garnet er en blanding av alpakkaull og silke, ikke et typisk sokkegarn, men blankt, litt dyrt og ganske deilig til sokker med masse og jobb og som bare kommer til å bli brukt til pent.


Fargen er litt sånn strå/halmaktig, og egentlig ganske lik bildet, selvom det er tatt med blitz inne. Del en, vrangborden, har vært ferdig noen dager, og i dag kom clue nummer 2.


Nå er det middagstid og så skal jeg begynne å strikke på del 2, og forhåpentligvis rekker jeg å få tredd sveipeskjeen med ny renning til veven også. Jeg gleder meg til å begynne å veve igjen.