søndag 29. juli 2012

Ferie del 2

Så er årets sommerferie del 2 avsluttet. Turen gikk til et familieresort 14 km utenfor Bodrum, Tyrkia sammen med hele den fantastiske Monsterfabrikken min. Ferien ble bestilt i januar, vi har hatt lang tid på å glede oss. Natt til lørdag kom vi hjem etter en deilig uke med kjøpt sol og varme. Turen frister til gjentagelse, men for meg med litt over gjennomsnittelig matallergi, vil taktikken bli anderledes neste gang. All inclucive og 1200 mager som skulle mettes ble kanskje ikke den beste kombinasjonen, og særlig ikke på påleggsfronten. Neste gang blir det pålegg med hjemmefra og en alvorlig samtale med kjøkkensjefen til de andre måltidene.
Bildet er tatt mot nordvest en sen ettermiddag/tidlig kveld av basenget og tre av lavblokkene hvor hotellværelsene var
Jeg er heldig og har fortsatt en uke ferie igjen før jeg begynner i ny jobb. Litt tid skal brukes på å øve litt mer på pene kanter på veven, og så forhåpentligvis få klippet ned den renningen som er nå og å få på ny.

mandag 9. juli 2012

Ferie del 1

Så er ferien skutt i gang. Tirsdag for en liten uke siden var siste arbeidsdag. Onsdag var det pakke- og reiseforberedelser og bursdagsselskap og torsdag gikk turen til Rondane. Snellefamilien har tilgang til en familiehytte på Mysusæter, og endelig etter mange mange forsøk fikk vi endelig til en tur. Fredag kjørte vi opp til Spranget og gikk inn til Rondvassbu. Rondane Nasjonalpark er 50 år i år, så lørdag skulle det blant annet være konsert på Rondvassbu.
Lørdag tok vi turen opp Ulafossen og begynte å gå mot Kjosi, men det var noen små føtter som syntes de hadde gått langt nok. I stedet for ble det matpakke, kjeks, vann, kaffe og en god pause, før vi snudde og begynte på veien tilbake til hytta via butikken. De tidligere nevnte føtter var så slitne at de ikke orket å gå så mye lenger, men løpe siste biten hjem, se det gikk bra :)

I går vekslet været mye, så vi tok en langsom dag. Litt senere frokost i et litt langsomt tempo, før vi gikk en bitteliten tur for å hilse på sauene. Da det begynte å regne fant jeg ut at det var tid for å pakke bilen ferdig og vende nesten hjemover.

onsdag 4. juli 2012

Utloddning hos Trollgarn

Det er lenge siden jeg har linket til en RAK (random act of kindness) eller noen som feirer at de runder et rundt tall med besøkende i bloggen sin. Men i dag kjenner jeg at det er helt riktig å gjøre det.

Trollgarn i Sverige passerer 10000 besøkende og dra til med både bok og garn i potten. Ta en tur inn da vel og heng deg på! 11. juli er det trekning!

søndag 1. juli 2012

Tallet er 2

Og vips er det slutt på et arbeidsliv et sted... Kjenner det er både fint, trist, vemodig, deilig, fantastisk og grusomt eller noe masse innimellom der rundt det å slutte å jobbe et sted og så skulle begynne et annet sted. Tirsdag er det i hvert fall ubenhørlig slutt der jeg er i dag, før det blir ferie ut måneden og ansettelsen min også er over. Men i august venter nye spennende oppgaver og muligheter hvor jeg får brukt begge fagene mine, både blomster og logistikk, og akkurat DET skal bli kjempemorsomt!

Frem til tirsdag kl 16 blir det ikke noe hage, strikketøy, vev, søm, husarbeid eller noe annet... Men det skal bli godt å få satt seg ved veven og få "dælja" litt løs på en rye snart.... ;)