lørdag 31. oktober 2009

Novemberutfordring - bruk det du har...

Bea har en satt i gang en utfordringen i bloggen sin om å avslutte et av alle de prosjektene som ligger hver uke i november.
Dette er reglene:
1. Vi använder enbart material vi har hemma (sytråd är det dispens på)
2. Vi försöker pyssla undan en sak varje vecka under november månad.
3. Vi väljer själva om vi kan tänka oss att lotta ut något/några saker av det vi gjort på vår blogg mot att de tävlande tipsar om det utlottade hantverket på sin blogg. (Valfritt)
4. Vi lägger upp "Använd det du har" loggan på vår blogg så vi lätt ser vilka våra medpysslerskor är.
5. Meddela ditt deltagande till http://beasbarnslikheter.blogspot.com/Där läggs det ut länkar till varje deltagare så man kan följa sina medpysslerskors projekt för tips, peppning och inspiration!
Her i huset er det flere prosjekt på gang, alt fra lureteppe som venter på å bli tråklet, quiltet og få lukkekant, via en løper i hardangersøm til diverse prosjekt på strikkepinnene, så jeg får det nok "travelt" fremover ;-)
Kanskje du også har noen prosjekter liggende? Vel, det er bare å bli med ;-)

lørdag 24. oktober 2009

Guffen grå lørdag ute, deilig rød lørdag inne

Jeg holder meg inne i dag, med kaffekoppen og litt stichery i umiddelbar nærhet, og med et halvblikk på tv'en
Photobucket
Og som pauseunderholdning skal jeg ta frem et av strikketøyene (ja, jeg har visst flere prosjekter på pinnenene ;-))

Ønsker alle der ute i Bloglandia en fin lørdag!

tirsdag 13. oktober 2009

Stockholm i mitt hjärta..

I novmeber i fjor var jeg på jentetur til Stockholm med to venninner jeg ble kjent med da vi studerte sammen. Planen er at vi skal til Roma neste år (det har vært planen siden vi studerte i 2000/01), men i mellomtiden ble det Stockholm i fjor. Vi hadde en fantastisk tur, det var surt, blåste, regnte og snedde, men vi lot oss ikke stoppe av det :-)
I mars var jeg på et scrappekurs i Clean&Simple, planen var å scrappe Stockholms-turen i clean&simple men jeg har liksom ikke fått ut den berømte fingeren og kommet igang før nå. Vet ikke hvor mange LO'er som bli lagt ut, men her er i hvert fall en (av totalt to som er ferdige så langt). Bildene er av Maria Magdalena Kyrka og trærne rundt som ligger langs Hornsgatan på Söder.

mandag 12. oktober 2009

Høsten er her,

og det er ullsokksesongen også :-)

Jeg er i gang og strikker årets runde. Disse er til sønnen til en venninne, de ble sendt på fredag så med litt flaks kom de frem på lørdag, så nå venter jeg bare på en liten tilbakemelding om størrelsen før jeg begynner på neste par som skal samme sted. Sokkene er strikket i Fame fra Marks&Kattens. Jeg er også i gang med et par som skal til Snella mi som har rukket å bli så stor at hun har begynt i barnehagen... Huff, så fort ett år går....

søndag 11. oktober 2009

Deilig søndag...

Ute regner det, og jeg holder meg inne og koser meg med litt håndarbeid. Jeg syr en duk i lappeteknikk med applikasjon, og rundt hver del skal det være knapphullsting eller tungesting om du vil, og det er en liten tålmodighetsprøve å komme gjennom...
Da er det godt å ha selskap av tekoppen, radioen og

stearinlys :-)

fredag 9. oktober 2009

Rosa sløyfe-aksjonen 2009

Det er mange måter å gi sin støtte til Kreftforeningen og brystkreftforskning. Put it in a Box har valg sin måte ved å sy rosa hjerter og selge dem til inntekt for Rosa sløyfe aksjonen 2009

Ønsker du også å gi din støtte, så klikk på bildet, så kommer du riktig "sted" med en gang :-)