søndag 14. juni 2009

Drømmer og tanker

Jeg drømmer og tenker for tiden, om alt og ingenting egentlig. Jeg tror jeg er i en bitteliten "finne meg sjæl" periode. Jeg har av og til sånne perioder uten at det kommer noe ut av det. Og akkurat nå har jeg lyst til å reise, lyst til å reise til et lite sted, uten turister, hvor jeg kan sitte å lese en god bok i skyggen ved siden av en stor, blomstrende Bougenvilla eller Oleander, eller kunne gå og bade i en bukt helt fri for mennesker... Denne siden (og jeg) er nok litt "MammaMia" inspirert ser jeg, med det litt "sorgløse" livet Sophie & co lever...

Jeg har brukt akryl farger og hvit gesso og så har jeg malt rett i boken :-)

Tid for å feire hos Angella

Angella har mye å feire om dagen og feirer like godt det hele med en blogcandy. Trekning er 26. juni så du har god tid til å bli med. Ta en tur inn i bloggen hennes for å lese mer!! (klikk på bildet så kommer du rett til innlegget)

lørdag 13. juni 2009

Art Pieces Challenges #24 - Dots & Frame(s)

Endelig har jeg fått laget et bidrag til Art Pieces Challenges :-) Det har vært fullstendig umulig å få laget noen kort eller atcer de siste ukene, ikke fordi jeg ikke vil, jeg har bare ikke fått det til. Jeg håper det løsner nå, sånn at jeg kommer ajour og får laget alle de utfordringene som ligger og venter.
Mønsterpapiret jeg har brukt er fra MakingMemories og er med prikker, tekststempelet er fra EttTrykk. Gullrammen har jeg skåret ut før den har fått en runde med en embossingdie fra Cuttlebug.

fredag 12. juni 2009

AJ-bakgrunn

Det er lenge siden sist jeg har holdt på med ArtJournal, men i går fikk jeg lekt med blått på en bakgrunn. Jeg vet ikke hvor dette ender når jeg en gang blir ferdig med siden, og det synes jeg er helt greit. For meg er det viktigst å bare kunne sitte å kline og klæsje med farger og la impulsene rå :-) Jeg har malt med akryl farger i en Moleskin-bok. Visste du forresten at Moleskin nå har kommet med større skissebøker?? Den jeg har brukt her er ca A4, og enda finnes det en større en :-)

lørdag 6. juni 2009

Får man noen gang nok blomster....

... vel ikke vet jeg, men jeg har lenge ikke fått brukt eller brukt få av alle de jeg har, ikke minst så har de vært litt klønete oppbevart i originalpakningen sin og tatt masse plass. Så i dag tok jeg mot til meg og begynte å sortere etter farge.
Den største overraskelsen var at jeg hadde så mange rosa og så få grønne. Så nå ligger alle blomstene pent fordelt i Zipp-Loc poser, pent stablet i esken sin, og det beste er at det ble plass til mange fler..... Og når en pose blir full, så får jeg sortere den etter størrelse eller fargetone eller noe annet lurt ;-)
Nå har jeg flyttet sysakene over til symaskinen og så skal jeg bruke ettermiddagen og kvelden på å lage atcer til en swapp på Art Pieces Challenges. Og med litt flaks, så får jeg kanskje laget enda noen til ;-)