onsdag 29. april 2009

Art Pieces Challenges #17 - Fargerik

Det er ikke så lett å se, men jeg har embosset noen sommerfugler på atc'en. Fargene er alkoholblekk, og så har jeg aluminiumsfolie bak.

onsdag 22. april 2009

Award

Jeg har fått en award av Gro, Anette, Gro og Gerd. Tuuusen takk alle 4!!
Denne awarden skal egentlig gis videre fem stykker, så i stedet for å plukke ut fem, gir jeg den til alle dere som er i blogglisten min :-)

Atc'er med alkoholblekk

Da jeg laget bidraget mitt til TMTA i går, fikk jeg superdilla på å jobbe med alkoholblekk, for det er jo så fantastisk morsomt!! Satt til langt på natt, og det gjør jeg visst i natt også... ;-)
Her har jeg hatt alkoholblekk på acetat og så har jeg limt på krølet aluminiumsfolie bakpå. Foran har jeg stemplet en anemone med sort Staz-on blekk. Det hele er montert på en brun bølgepapplignende sak :-)
På denne brune har jeg lekt med alkoholblekk rett på aluminiumsfolien, dvs jeg krøllet den litt først, glattet den ut før jeg gikk løs med blekket. Bladet er embosset i sjokolade på vellum. Vellumen har jeg stanset ut med en Spellbinders die og så har jeg festet vellumen med eyelets.

tirsdag 21. april 2009

TMTA - alcohol ink on acetate

This weeks challenge on Think Monday - Think ATC is to use alcohol ink on acetate.

mandag 20. april 2009

Art Pieces Challenges #16 - Musikk

Utfordring 16 på Art Pieces Challenges er musikk! Siden Tina Turner spilte på Telenor Arena på fredag, og jeg var heldig og var der, så måtte den blir et bidrag med rockens bestemor!! :-)

Jeg har skrevet ut tour-plakaten hennes og stæsjet den opp med glitterlim for å prøve å gi atc'en litt av glitteret til denne fantastiske damen og litt av det lysshowet som var under konserten :-)

mandag 13. april 2009

Art Pieces Challenges #15 - Påske

Utfordringen for uke 15 var Påske på Art Pieces Challenges.
Min atc er av det litt alternative slaget. Vet jo at påskeharen vanligvis kommer med egg, men ikke den som kom her i år. Den er av det sympatiske slaget og støtter mottageren, så fordi jeg ikke spiser sukker og søtstoffer for tiden så kommer den med gulrøtter. Sympatisk hare vil jeg si ;-)

lørdag 11. april 2009

Art Pieces Challenges #14 - Mosaikk

Neste utfordring på Art Pieces Challenges er mosaikk
Jeg har laget en atc hvor jeg har lekt med alkoholblekk på acetat og som jeg har kuttet opp i 5 mm brede remser. Disse har jeg montert på dobbeltsidig limark og så har jeg hatt microperler i fugene. Midtfeltet er 1" X 1"

fredag 10. april 2009

Art Pieces Challenges # 13 - Swirler, glitter (og embossing)

Utfordringen i uke 13 var at vi skulle bruke swirler, glitter og helst noe embosset på bidraget. Jeg rakk aldri fristen, men jeg rekker totalen for året, så derfor kommer uke 13 her :-)
Først har jeg stempelt swirlene med vannmerkepute og embosset med klart embossingpulver. Så har jeg lekt med alkoholblekk oppå. Og til slutt har noen av endene på swirlene fått en blingsten som glitrer :-)

torsdag 9. april 2009

Bypåske

I år har jeg bypåske, jeg pleier i grunn å ha det, og synes det er i deilig. I dag har jeg vært på Henie-Onstad Kunstsenter og sett en utstilling med Håkon Blæken og hans kulltegninger. Det er spennende å se hva man kan få ut av kullet, fra tynne til tykke streker, fra lys til mørk farge, og ikke minst skygger og mye mye mer.Legger ut dette selvportrettet fra 2008 (jeg har linket bildet til siden hvor jeg har hentet det). Synes det viser så godt alle mulighetene som finnes med kullstifter, ikke det at jeg har planer om å bli like god, men jeg ønsker å bli bedre og så får øvelse gjør mester være dagens motto :-)

onsdag 8. april 2009

Forandring fryder

Jeg har lenge tenkt på å endre litt i bloggen, og i dag så fant jeg en bakgrunn jeg likte :-) Så vips!!, fikk bloggen en "bli ny"-dag :-) Så langt har påsken vært stille og rolig. Jeg har lest litt, sydd litt hardangersøm og prøvd å lage noen kort og atc'er. Det siste har riktignok ikke båret mange frukter enda, men det kommer vel :-)
Ønsker alle som er innom en riktig god påske, med masse kos og hygge!

mandag 6. april 2009

Blogcandy hos Gry-Heidi


Gry-Heidi feirer at hun har hatt 10000 besøkende i bloggen sin med en super candy :) Ta turen inn til henne for å studere det hele mer :)