onsdag 25. februar 2009

Art Pieces Challenges #9 - Ønskevinterferie

This weeks challeng was to make an ATC with the theme "wish where I could go for winterbreak". So when what you see every morning is this picture, you want to go...

HERE!! And why?? Well, you have all possibillites here, you can go skiing in the Alpes, shopping in Milan (I've tested that one, and it workes ;-), visiting a small cafe in Rome and drinking red wine or you can go to Mallorca and just relax :-)

Gästbok

For noen uker siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne hjelpe til å lage en gästbok eller en minnesbok til et bryllup i Sverige. Det er visst en vane eller tradisjon at gjestene skriver en hilsen til brudeparet på selve bryllypsdagen.


For- og bakside er kartong som jeg har skåret til og kledd med mønsterark. Boken er bundet sammen med Bind-It-All og så har knytt på diverse bånd i hvitt og grønt. Hjertene foran og bak er bling fra Scrappers Choice hvis jeg ikke husker helt feil.

Sidene inni boken er akvarellpapir jeg har skåret til, og pyntet med swirler som er stanset ut i QuicKutz

tirsdag 24. februar 2009

Blogcandy

Art Pieces Challenges har hatt 10000 besøkende i bloggen og feirer med en heidundrande blogcandy


Ta en tur inn og meld deg på da vel!!

lørdag 21. februar 2009

Blog candy

Sjekk ut fet blogcandy her Den er simpelthen så flott!!

fredag 20. februar 2009

Art Pieces Challanges #8 Sort/hvitt og bling!!

Ukens utfordring var å lage en ATC i sort, hvitt og bling. Jeg har kost meg med å lage en med mosaikk bakgrunn :-)


Bakgrunnen er sort glossy som jeg har hatt litt alkoholblekk "pearl" på. Midtfeltet har jeg embosset en "spar" i hvitt. Så har jeg skåret glossyen med alkoblekk i ca 5mm tynne strimler, limt på dobbelsidig limark før jeg monterte det hele på en sort Bazzil bling. I fugene har jeg lagt microperler.

søndag 15. februar 2009

Art Pieces Challanges #7 Love, love, looove - VALENTINE!

Ukens tema på ArtPiecesChallanges var ganske innlysende egentlig, loooove... :-)

Men at det skal være så vanskelig å lage en ATC med det temaet?? Ikke skjønner jeg ;-) Lenge siden sist jeg har brukt så lang tid på å finne en løsning...

fredag 6. februar 2009

ATC-swapp... tema er krone...

Jeg har satt i gang en ATC-swapp på Art Pieces Forums. Temaet er krone sånn som konger og dronninger har på hodet og så må ATC'en inneholde noe kongeblått.

Vil du være med, så heng på. Mer info er inne på forumet!!

torsdag 5. februar 2009

Art Pieces Challanges #6 - HUMOR

Ukens utfordring på ArtPiecesChallanges er humor, både et morsomt og litt krevende tema for hva er humor?? Jeg har i hvert fall sansen for Pels & Poter eller Mutts som den heter på originalspråket. Tror det er katten som gjør det, for den er usedvanlig lik katten til mine foreldre :-)


Minner om ATC-swappen jeg har lagt ut på Art Pieces Forums :-) Temaet er at ATC må innholde en krone og noe kongeblått. Vil du være med så heng på!!!