mandag 18. august 2008

På tur

Her har det vært stille en liten stund. Hverdagen er her igjen og forrige helg var det årets fjelltur med jobben. De siste årene har vi gått Besseggen, Surtingsui, Glittertind og Galdhøpiggen. I år skulle vi ut av Jotunheimen og flytte oss helt til utkanten av Hardangervidda. Målet var Gaustatoppen :-) Vi bodde på 16-manns hytter tilhørende Gaustablikk høyfjellshotell. De er bare så fine, med 5 soverom, 3 bad, badstue, stor peis, flott kjøkken og nydelig utsikt. Vi var super heldige med været, fikk bare en liten skur da vi kom opp på toppen, og en bitteliten en da vi skulle gå til bilen etter å ha kommet ned.

Utsikten fra hytten mot turen høye mål 1883 moh.

På toppen, eller det vil si nesten på toppen... Den "lille" toppen til venstre for meg er det høyeste punktet, men en halvtime med stein, delvis på alle fire, og med litt mye bratte skråninger rett ned fristet ikke... Men turen opp til hytta kan anbefales :-)

torsdag 7. august 2008

Blomster

Denne ukens utfordring hos Åshild var å lage en side med blomster i alle mulig former, farger, teknikker, i det hele tatt. Jeg har lovet meg selv å lage større sider, så derfor har jeg gått løs på en A3 blokk. De 5 grunnene til at jeg fortjener blomster ble litt for personlige til at jeg har lagt dem ut, det er årsaken at dere ikke finner dem.
Jeg har lekt med fettfarger og dratt dem utover med fingrene. Og så har jeg drodlet litt med en hvit penn og fremhevet noen linjer med glitterlim.
Åshild har også lagt ut en tråd hvor hun ønsker linker til favorittblomster, og mine er disse som jeg har heklet selv. Synes de er små, søte, litt "bollete" og retro:-)

mandag 4. august 2008

Stempelgledes designteam

Gunnhuild som driver Stempelglede har fått designteam og for å feire har hun en blogcandy her: http://stempelglede.typepad.com/stempelglede_design_team_/ Ta en tur og sjekk ut hva disse fantastisk flinke damene kan trylle frem, for det er det de gjør... De tryller.... :-)

Blog candy

Stempelgal feirer at det snart er 65000 som har besøkt bloggen hennes, og hvor finner du den?? Jo her: http://www.stempelgalsverden.blogspot.com/

fredag 1. august 2008

Fredagsutfordringer

... fysj som siden ser ut på stor skjerm og i dette lyset :-S Har tatt siden med meg på jobb i dag, skal prøve å få scannet den her og lagt den ut sånn at dere kan få se den i flat versjon og riktig lys.

Åshild har forresten lagt ut en genial utfordring her i dag. Bare klokken kan gå litt fortere nå....

Og tuuuuuuuuuusen takk for RAK'en!