onsdag 13. februar 2008

Å utfordre seg selv

Det er noe rart med utfordringer. De er jo på en måte som problemer, bare at de er mer lystbetont. Problemer er litt mørke og systre, utfordringer er lyser, lettere og mer optimistiske. Forhåpentligvis er det været som gjør det, for behovet for å utfordre meg selv er på full fart opp og frem, og særlig hva gjelder kort og stempling. Har prøvd å innbile meg selv at det er teknikken det skorter på, og at det er kurs som gjelder for å få slutt på "tørken". Etter litt frem og tilbake med med selv ble konklusjonen at jeg skal bli flinkere til å bruke skisser som inspirasjon og ramme for kortene mine. Var på Linas kortskisser og fant denne enkle og rene skissen:
Og resultatet, vel er ganske fornøyd om jeg skal si det selv..., er her:
Selvet kortet er laget i grønn Bazzil, tekststempelet er fra Minnehjørnet, stemplet med grønn pute og embosset med klart pulver, Iris'en er et stempel fra PennyBlack og er fargelagt med Marvy LePlumeII. Både tekst og blomst er stemplet på hvitt akvarellpapir. Tag'en er skåret ut med skalpell og sjablong fra Coluzzle. Det røde mønsterarket husker jeg ikke hvor er fra, og gullkanten som så vidt kan skimtes er fra en kampanjepakke på parfyme fra Dior. Båndet og stiftene som båndet er festet med og bradsene er fra MakingMemories og blomstene er fra Prima.

onsdag 6. februar 2008

Jeg gleder meg...

... til jeg får ferdig gjesterommet mitt. Det vil si til det kombinerte gjeste og hobbyrommet mitt. Nå gjenstår det å sparkle og pusse lister og karmer, få opp lister på den veggen det mangler og så er det bare å få inn skap, seng, arbeidsbenk, hyller. Som jeg gleder meg :-) Legger ut et "under veis" bilde og et som viser at det er påkrevet med eget kreativt område (he he...)tirsdag 5. februar 2008

Smittespredning...;-)

Forrige uke holdt en kollega og jeg kurs i smittespredning... Neida, bare fleiper... Vi holdt et nybegynner kurs i å stemple og lage kort, og resultatet er at flere er blitt smittet av dette deilige viruset som gjør at vi drømmer oss bort i en verden full av farger og få eller ingen bekymringer (annet enn hva vi skal lage når jeg er ferdig med dette lille prosjektet, da selvfølgelig eller hva blir neste anskaffelse på utstyrsfronten...) Vi hadde laget tre kort med grunnleggende teknikk som vi ville lære bort. Stemplene er fra Penny Black, Stempelglede og Peddler's pack. Kvaliteten på bildene er dessverre ikke helt topp...

Så blogger jeg og...

Dette er litt skumelt :-) Vet ikke helt hvor dette bærer, men her blir det nok en del kreative krumspring med papir, blekk, bilder, farger og kort, og helt sikkert et og annet håndarbeid fra tid til annen.